Основи на женското предприемачество

Началото на 2012 г. отбелязах с издаването на втората ми книга „Основи на женското предприемачество. Теоретични и практични аспекти”. Ето думите, с които се обръщам към всички вас - моите настоящи и бъдещи читателки:

Уважаеми читателки, уважаеми дами, обръщам се специално към вас, защото само и единствено за вас, жените с усет към успеха, написах тази книга. Исках да е кратка, ясна, да не звучи менторски, а в същото време да бъде както интересна, така и полезна.

Нямам претенцията, че ви казвам нещо, което чувате за пръв път в живота си, нито искам да ви уча какво трябва да правите. Желанието ми е с малко думи да ви кажа много неща – на пръв поглед обикновени и познати, но повярвайте ми, ценни. Не съм правила опити да ги подреждам по важност – всяко едно от тях носи своето скрито послание.
Желанието ми е по-скоро да създам книга за широк кръг от читатели (жени с различна професия и различен социален статус, жени на различна възраст, студенти, ръководители и други.), но да го направя по един по-нетрадиционен начин.
Книгата „Основи на женското предприемачество“ е написана за вас, българските жени, които имате силна мотивация да създавате и ръководите успешни екипи, да имате здрави и щастливи семейства и които се стремите да поддържате висок стандарт в мениджърската си култура. В книгата ще откриете всичко, което ви е нужно, за да управлявате личния и професионалния си живот компетентно, качествено и с любов.

В „Основи на женското предприемачество“ ще се запознаете с малко теория по предприемачество, с различни практически концепции, с кратки, но ясни правила за пътя към успеха. В тези 160 правила, които съм нарекла малките истини за женското предприемачество, всяка една от вас ще може да открие своето правило и своята истина за успешен бизнес.
Ще се радвам, ако запомните поне едно правило или поне един съвет и в труден миг се възползвате именно от него. Това ще бъде моята награда. А вашата награда ще е именно там, в онези последни страници, когато ще четете: „…Ако си жена и вече си станала предприемач…“. Награда ще е и всичко, което ви очаква у дома, където може да захвърлите деловия костюм, да разрошите строгата и изискана прическа и да останете само вие – любящата съпруга, всеотдайната майка, достойната жена – жената с главно „Ж“.

Пожелавам на всяка читателка много успех и вярвам, че тя само трябва да го пожелае. Уважаеми жени, очаквайте този миг – повярвайте ми, струва си!.

В случай, че използвате цитати от книгата, моля да уведомите автора коя част сте използвали и в коя ваша публикация, като използвате формата за обратна връзка на сайта.

Благодаря и приятно четене!

Корица: Мека

Страници: 378

Размери: 14.50 / 21.00 / 1.90 cm

ISBN: 978-954-400-648-8

Цена: 15 лв.