Клиентите за PRo Consult

д-р Юлияна Спирова

д-р Юлияна Спирова

Собственик на медицински център за физиотерапия и естетична медицина "Spirit"

Кризата в бранша на физиотерапията и естетичната медицина ме принуди да потърся алтернативни форми за справяне в силно конкурентната бизнес среда. Към PRo Consult ме насочиха мои познати, които наскоро бяха завършили своето обучение. Чрез знанията, които придобих в модула „Как да победя конкуренцията” успях не само да осъзная конкурентните предимства на своята фирма, но и да съставя конкретен план за действие, с който да бъда адекватна на изискванията на клиентите. Осъзнах, че времето за обучение не е загубено време, а инвестиция в нашия бъдещ успех.

Препоръчвам PRo Consult защото там можете да намерите решение за всеки свой професионален проблем.

Велин Стоянов Велков

Велин Стоянов Велков

Мениджър продажби във фирма "Герберт - Н. Жекова"

Работата ми е свързана с ежедневна комуникация с клиенти. Зная, че от качеството на тази комуникация зависи и успеха на фирмата. Променените условия в бизнеса изискваха промяна и в нашата подготовка. Осъзнах, че старите модели за успешна комуникация вече не са достатъчни – необходима ми беше професионална помощ. Тогава се обърнах към PRo Consult. След завършване на модула „Ефективност на комуникационния процес” се почувствах значително по-подготвен. В процеса на цялостното обучение усвоих различни техники и модели за убеждаваща комуникация, докоснах се до значението на „езика на тялото”, обогатих познанията си в областта на бизнес общуването на различни професионални нива.

Благодаря на PRo Consult и с радост бих го препоръчал на всеки, който иска да се развива и да успява.

Галина Георгиева Велкова

Галина Георгиева Велкова

Офис мениджър във фирма "Герберт - Н. Жекова"

Продължителната ми работа с много и различни клиенти, голямата конкуренция и финансовата криза неминуемо достигнаха и до нашия бизнес. Беше необходима промяна. След дълго търсене на фирма, която можеше да ме консултира в рамките на гр. Бургас (бизнесът ми не позволява да напускам града за по-продължително време) и в същото време да ми предостави обучението, което ми бе необходимо, се спрях на PRo Consult. Останах много приятно изненадана от вниманието, отношението, професионализма и най-вече от добре структурираната и разбираемо поднесена информация. Особено полезно за мен се оказа симулативното разиграване на реални казуси от работното ми ежедневие.

Ако и вие като мен искате да получите персонално отношение и нестандартно обучение, то потърсете PRo Consult.

Лилия Иванова Иванова

Лилия Иванова Иванова

Дизайнер на бижута и аксесоари

Имах желание да придобия нови знания и умения, които щяха да ми бъдат необходими в търсене на работа. Включих се в модула „Как да си намеря работа и/или да се представя пред работодател”. В процеса на своето обучение преоткрих отдавна отлаганото желание да се занимавам с изкуство. Тази идея ме мотивира да започна индивидуално обучение, за да зная как да се справя с първоначалните си страхове и притеснения. Благодаря на PRo Consult за професионализма, персоналното отношение и добрата подготовка. След завършване на обучителния модул се почувствах по-сигурна, по-подготвена, с по-ясна визия за бъдещето на своята дейност.

Препоръчвам PRo Consult на всеки, който иска да открие вътрешните си заложби и да ги претвори в успешен бизнес.

Мариана Василева Терешкина

Мариана Василева Терешкина

Собственик и управител на фирма "Елада"

От няколко години работя в сферата на малкия и средния бизнес. Всекидневната работа ме убеждаваше, че за да бъдеш успешен са необходими не само опит, но и допълнителни знания. Започнах обучение в модула по „Женско предприемачество”, организиран от PRo Consult. Почувствах се удовлетворена от това, че обучението ми беше съобразено с моето свободно време. Възможността да се обучавам в удобно за мен време, да овладея конкретни техники, да придобия способността да анализирам ситуациите и да следвам определени стратегии ме направиха по-уверена в работата. След прилагане на наученото успехите не закъсняха.

Диди Евтимова Иванова

Диди Евтимова Иванова

Касиер счетоводител в читалище "Пробуда", Бургас

Работата ми в читалище изисква различни умения – умения за работа в екип, умения за работа с клиенти на различна възраст и с различен статус. За да повиша продуктивността на своя труд започнах обучение по управление на екипното взаимодействие в PRo Consult. Обучението се оказа както полезно, така и интересно. То ми помогна да подобря своите умения за ефективно общуване и по този начин да допринеса за създаването на по-добра работна атмосфера и по-пълноценно екипно сътрудничество.

Благодаря на PRo Consult за професионализма и коректността.